Työpaikka
Kaikki paikkakunnat
Arki etsii tekijää. Oletko sinä seuraava vanttilainen?
Vantin ammattitaitoiseen ja iloiseen joukkoon haetaan jatkuvasti uusia tekijöitä rakentamaan vantaalaisten arkea sujuvammaksi. Katso avoimet työpaikkamme ja tule meille töihin!
Meillä Vantissa työskentelee noin 1000 alansa ammattilaista, jotka tuottavat ateria-, puhtaus-, kiinteistö-, kuljetus- sekä aula- ja turvapalveluja Vantaan kaupungille. Tarjoamme henkilöstöllemme hyvät työsuhde-edut ja mahdollisuuden itsensä kehittämiseen.
Vantti on Vantaan kaupungin omistama yhtiö, jonka liikevaihto on noin 50 miljoonaa euroa. Vantti toimii inhouse-periaatteella itsenäisenä yhtiönä ja palvelee Vantaan kaupunkikonsernia.
fi  
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Tervetuloa Vantin rekrytointisivulle! Tällä sivulla näet yrityksemme avoimet työpaikat. Mikäli sinulle sopivaa paikkaa ei juuri nyt ole avoinna, voit jättää myös avoimen hakemuksen.

Huomioithan, että rekrytointisivusto toimii Interner Explorer - selaimella vain uusimmilla versioilla (IE11 tai uudempi). Firefoxin, Safarin ja Chromen osalta suositellaan toimitushetkellä uusinta versiota.
Yhden välilehden täyttämiseen on aikaa 20 minuuttia. Jäljellä olevan ajan näet välilehtikohtaisesti selaimen alareunassa.
Hakusanat
    Näytä tulosta/sivu
      Aikaa jäljellä