Etusivu
Arki etsii tekijää. Oletko sinä seuraava vanttilainen?
Vantin ammattitaitoiseen ja iloiseen joukkoon haetaan jatkuvasti uusia tekijöitä rakentamaan vantaalaisten arkea sujuvammaksi. Katso avoimet työpaikkamme ja tule meille töihin!
Meillä Vantissa työskentelee noin 1000 alansa ammattilaista, jotka tuottavat ateria-, puhtaus-, kiinteistö-, kuljetus- sekä aula- ja turvapalveluja Vantaan kaupungille. Tarjoamme henkilöstöllemme hyvät työsuhde-edut ja mahdollisuuden itsensä kehittämiseen.
Vantti on Vantaan kaupungin omistama yhtiö, jonka liikevaihto on noin 50 miljoonaa euroa. Vantti toimii inhouse-periaatteella itsenäisenä yhtiönä ja palvelee Vantaan kaupunkikonsernia.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Avoin hakemus
Pääset hakemaan tehtävää painamalla sivun alaosassa olevaa JATKA -painiketta.
Tehtävä
Avoin hakemus
Sijainnit
 
Haku alkaa
16.10.2019
Haku päättyy
31.12.2027
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työpaikan kuvaus
Jätä avoin hakemus ja ota askel kohti Vantin ammattiylpeää joukkoa!

Vantissa tärkein tehtävämme on tuottaa asiakkaille hyviä kokemuksia huolehtimalla tilojen viihtyisyydestä sekä tarjoamalla rentouttavia arjen ruokailuhetkiä. Meille arki on aina hyvän palvelun arvoista. Työskentelemme ateria-, puhtaus- ja kiinteistöalan tehtävissä arjen ympäristöissä, kuten Vantaan kaupungin päiväkodeissa, kouluissa ja palvelukeskuksissa.

Jos et löydä Sinulle sopivaa tehtävää tällä hetkellä avoimista työpaikoistamme, voit kertoa kiinnostuksestasi Vanttia kohtaan avoimella hakemuksella.

Kerro hakemuksessasi, mitä etsit. Oletko kiinnostunut määräaikaisesta vai vakituisesta työstä? Sopiiko näistä ehkä kumpikin? Työskenteletkö mieluummin koko- vai osa-aikaisesti? Vai oletko ehkä valmis heittäytymään vaihtuviin vuoroihin? Mitä paremmin kuvailet etsimääsi, sen paremmin pystymme arvioimaan sinulle sopivan tehtävän.

Jätä hakemus niin otamme yhteyttä, jos Sinua kiinnostava tehtävä avautuu.

Hyvää arkipäivää toivottaen,

Vantti
Aikaa jäljellä