Etusivu
Kirjaudu sisään
Arki etsii tekijää. Oletko sinä seuraava vanttilainen?
Vantin ammattitaitoiseen ja iloiseen joukkoon haetaan jatkuvasti uusia tekijöitä rakentamaan vantaalaisten arkea sujuvammaksi. Katso avoimet työpaikkamme ja tule meille töihin!
Meillä Vantissa työskentelee noin 1000 alansa ammattilaista, jotka tuottavat ateria-, puhtaus-, kiinteistö-, kuljetus- sekä aula- ja turvapalveluja Vantaan kaupungille. Tarjoamme henkilöstöllemme hyvät työsuhde-edut ja mahdollisuuden itsensä kehittämiseen.
Vantti on Vantaan kaupungin omistama yhtiö, jonka liikevaihto on noin 50 miljoonaa euroa. Vantti toimii inhouse-periaatteella itsenäisenä yhtiönä ja palvelee Vantaan kaupunkikonsernia.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Vartija
Pääset hakemaan tehtävää painamalla sivun alaosassa olevaa JATKA -painiketta.
Tehtävä
Vartija
Sijainnit
Vantaan alue
Haku alkaa
8.1.2020
Haku päättyy
29.2.2020
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työpaikan kuvaus
Vartijaksi Vantin kiinteistöpalveluihin?

Kiinteistöpalveluiden tehtävänä on tuottaa ylläpito- ja korjaus-, kuljetus- sekä aula- ja turvapalveluja kaupungin eri toimialoille. Vartijan tehtäviin kuuluu asiakkaiden neuvonta ja ohjaus, toimipisteessä olevien laitteiden ja ohjelmien käytönopastus sekä henkilöstön ja omaisuuden suojaamiseen liittyvät turvapalvelut. Tehtäväsi sisältää myös pienimuotoisia kiinteistönhoitotehtäviä.

Toivotamme tervetulleeksi joukkoomme henkilön, jolla on kehittävä, aktiivinen ja joustava asenne työhönsä ja työympäristöönsä. Arvostamme hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja.

Etsimme henkilöä, jolla on voimassa oleva vartijakortti. Eduksi katsotaan alan tutkinto. Lisäksi tehtävän suorittamisen eduksi on hyvä suullinen suomen kielen taito. Ajokortti on tehtävän hoitamisen kannalta välttämätön.
Ennen työn aloittamista valitun henkilön tulee esittää hyväksytty työterveyshuollon antama työhöntulotarkastuslausunto.

Suuri työnantaja merkitsee varmuutta ja ison työnantajan etuja. Työntekijöillemme tarjoamme lounasedun, liikunta- ja kulttuuriedun, sekä matkustusedun. Pidämme huolta työntekijöidemme ammattitaidosta ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää itseäsi lukuisilla kouluttautumismahdollisuuksilla.

Kiinnostuitko? Jätä hakemus pian, sillä aloitamme hakemuksien läpikäynnin jo hakuaikana ja täytämme tehtäviä sopivien henkilöiden löydyttyä välittömästi.
Aikaa jäljellä