Etusivu
Kirjaudu sisään
Arki etsii tekijää. Oletko sinä seuraava vanttilainen?
Vantin ammattitaitoiseen ja iloiseen joukkoon haetaan jatkuvasti uusia tekijöitä rakentamaan vantaalaisten arkea sujuvammaksi. Katso avoimet työpaikkamme ja tule meille töihin!
Meillä Vantissa työskentelee noin 1000 alansa ammattilaista, jotka tuottavat ateria-, puhtaus-, kiinteistö-, kuljetus- sekä aula- ja turvapalveluja Vantaan kaupungille. Tarjoamme henkilöstöllemme hyvät työsuhde-edut ja mahdollisuuden itsensä kehittämiseen.
Vantti on Vantaan kaupungin omistama yhtiö, jonka liikevaihto on noin 50 miljoonaa euroa. Vantti toimii inhouse-periaatteella itsenäisenä yhtiönä ja palvelee Vantaan kaupunkikonsernia.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Laitosmies
Pääset hakemaan tehtävää painamalla sivun alaosassa olevaa JATKA -painiketta.
Tehtävä
laitosmies
Sijainnit
Vantaan alue
Haku alkaa
2.3.2020
Haku päättyy
30.4.2020
Työsuhdemuoto
Määräaikainen
Työ alkaa
1.4.2020
Työ päättyy
30.9.2020
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Viikkotyöaika
38,45
Työpaikan kuvaus
Uimahalliin laitosmieheksi Vanttiin?

Kiinteistöpalveluiden tehtävänä on tuottaa ylläpito- ja korjaus-, kuljetus- sekä aula- ja turvapalveluja kaupungin eri toimialoille.

Haemme laitosmiestä uimahaliin. Etsimme henkilöä, jolla on soveltuva alan tutkinto tai vähintään 3 vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä sekä työturvallisuuskortti. Automaatiokoulutuksen katsomme hakijalle eduksi.

Edellytämme hakijalta hyvää suullista suomen kielen taitoa. Työtehtävien suorittamiseksi ajokortti on välttämätön ja oman auton käyttömahdollisuus suotava.

Ennen työn aloittamista valitun henkilön tulee esittää hyväksytty työterveyshuollon antama työhöntulotarkastuslausunto.

Toivotamme tervetulleeksi joukkoomme henkilön, jolla on kehittävä, aktiivinen ja joustava asenne työhönsä ja työympäristöönsä. Arvostamme myös hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja.

Suuri työnantaja merkitsee varmuutta ja ison työnantajan etuja. Työntekijöillemme tarjoamme lounasedun, liikunta- ja kulttuuriedun, sekä matkustusedun. Pidämme huolta työntekijöidemme ammattitaidosta ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää itseäsi lukuisilla kouluttautumismahdollisuuksilla.

Kiinnostuitko? Jätä hakemus pian, sillä aloitamme hakemuksien läpikäynnin jo hakuaikana ja täytämme tehtäviä sopivien henkilöiden löydyttyä välittömästi.

Ongelmatilanteissa voit lähettää hakemuksesi myös osoitteella vantti.rekrytointi@vantti.fi
Aikaa jäljellä