Etusivu
Kirjaudu sisään
Arki etsii tekijää. Oletko sinä seuraava vanttilainen?
Vantin ammattitaitoiseen ja iloiseen joukkoon haetaan jatkuvasti uusia tekijöitä rakentamaan vantaalaisten arkea sujuvammaksi. Katso avoimet työpaikkamme ja tule meille töihin!
Meillä Vantissa työskentelee noin 1000 alansa ammattilaista, jotka tuottavat ateria-, puhtaus-, kiinteistö-, kuljetus- sekä aula- ja turvapalveluja Vantaan kaupungille. Tarjoamme henkilöstöllemme hyvät työsuhde-edut ja mahdollisuuden itsensä kehittämiseen.
Vantti on Vantaan kaupungin omistama yhtiö, jonka liikevaihto on noin 50 miljoonaa euroa. Vantti toimii inhouse-periaatteella itsenäisenä yhtiönä ja palvelee Vantaan kaupunkikonsernia.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Työssäoppija
Pääset hakemaan tehtävää painamalla sivun alaosassa olevaa JATKA -painiketta.
Tehtävä
Työssäoppija
Sijainnit
 
Haku alkaa
18.1.2019
Haku päättyy
 
Työsuhdemuoto
 
Työsuhteen luonne
 
Työpaikan kuvaus
Etsitkö työssäoppimispaikkaa ateria-, puhtaus- tai kiinteistöalalta?

Vantissa tärkein tehtävämme on tuottaa asiakkaille hyviä kokemuksia huolehtimalla tilojen viihtyisyydestä sekä tarjoamalla rentouttavia arjen ruokailuhetkiä. Meille arki on aina hyvän palvelun arvoista. Toimimme ateria-, puhtaus- ja kiinteistöalan tehtävissä arjen ympäristöissä.

Vantissa tuemme myös uuden osaamisen kehittymistä. Työssäoppijanamme pääset kasvamaan kokeneen ammattilaisen ohjauksessa ja saat kosketuksen tulevan alasi arkeen. Meille tärkein ominaisuutesi on innokas ja kiinnostunut asenne uuden oppimiseen.

Täytä hakemus ja kerro meille, minkä alan oppimisympäristöä olet etsimässä ja mihin Vantin toimipisteeseen tahtoisit ensisijaisesti työssäoppimaan.

Jätä hakemuksesi viimeistään neljä viikkoa ennen työssäoppimisen aloitusta. Hakemuksesi säilyy järjestelmässämme kolme kuukautta.

Hyvää arkipäivää toivottaen,
Vantti
Aikaa jäljellä