Etusivu
Kirjaudu sisään
Arki etsii tekijää. Oletko sinä seuraava vanttilainen?
Vantin ammattitaitoiseen ja iloiseen joukkoon haetaan jatkuvasti uusia tekijöitä rakentamaan vantaalaisten arkea sujuvammaksi. Katso avoimet työpaikkamme ja tule meille töihin!
Meillä Vantissa työskentelee noin 1000 alansa ammattilaista, jotka tuottavat ateria-, puhtaus-, kiinteistö-, kuljetus- sekä aula- ja turvapalveluja Vantaan kaupungille. Tarjoamme henkilöstöllemme hyvät työsuhde-edut ja mahdollisuuden itsensä kehittämiseen.
Vantti on Vantaan kaupungin omistama yhtiö, jonka liikevaihto on noin 50 miljoonaa euroa. Vantti toimii inhouse-periaatteella itsenäisenä yhtiönä ja palvelee Vantaan kaupunkikonsernia.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Ateriapalvelujohtajaksi Vanttiin
Pääset hakemaan tehtävää painamalla sivun alaosassa olevaa JATKA -painiketta.
Tehtävä
Ateriapalvelujohtaja
Sijainnit
Vantaan alue
Haku alkaa
15.7.2020
Haku päättyy
21.8.2020
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työ alkaa
1.9.2020
Työsuhteen luonne
 
Työpaikan kuvaus
Vantti on olemassa, jotta vantaalainen arki voi toimia parhaalla mahdollisella tavalla. Me huolehdimme Vantaan kaupungin ateria-, puhtaus-, kiinteistö- sekä aula- ja turvapalveluiden toimivuudesta.


Haemme ateriapalvelujohtajaksi kokenutta suurkeittiöliiketoimintaa tuntevaa johtajaa ateriapalvelujen liiketoimintayksikköön. Tehtävässä vastaat kokonaisvaltaisesti ateriapalveluliiketoiminnan johtamisesta ja sen kehittämisestä. Ateriapalveluiden vuosiliikevaihto on noin 22,5 miljoonaa ja työllistää 360 ateriapalvelun ammattilaista. Apunasi liiketoiminnan johtamisessa sinulla on osaava operatiivinen johto sekä kehitysyksikkö asiantuntijoineen.

Liiketoiminnan johtajana kuulut yrityksen johtoryhmään ja raportoit toimitusjohtajalle.
Tehtävästä selviäminen edellyttää sinulta kykyä toimia haastavassa asiakasympäristössä. Asiakkaitamme ovat kaupungin eri toimialat ja loppukäyttäjinä olevat ruokailijat. Asiakkaamme arvostaa hyvää hinta-laatusuhdetta sekä kykyä uudistaa tuotevalikoimaamme. Liiketoiminnan johtamiseksi tarvitset ymmärrystä ateriapalvelujen ansaintalogiikasta, ja sinulla on tehtävään sopiva kaupallinen ja/tai tuotantotalouden koulutus

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän yrityksessä, joka uskoo hyvän henkilöstöjohtamisen johtavan hyvään asiakaskokemukseen. Toimintaamme ohjaavat periaatteet nojaavat kumppanuuteen, hyvään mieleen, tasa-arvoon ja vastuullisuuteen. Meidän maalimme muuttuvassa maailmassa on olla kaupungin reiluin työpaikka ja asiakkaamme paras yhteistyökumppani.

Lähetä hakemuksesi 21.8.2020 palkkatoiveineen osoitteessa https://vantti.fi/tyopaikat/
Mikäli et saa laitettua sähköistä lomaketta, voit laittaa hakemuksen: irene.toivola@vantti.fi


Mahdollisiin tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa toimitusjohtaja Taina Huttunen
30.07 klo 12.00–15.00
07.08 klo 12.00–15.00.
Edellä mainittuina ajankohtina Tainan tavoittaa numerosta 040 527 1287
Tai sähköpostilla taina.huttunen@vantti.fi.Vantti on Vantaalla toimiva kiinteistö- ja toimitilapalveluja tuottava yritys, jonka liikevaihto vuodessa on noin 50 miljoonaa. Palveluja tuotetaan Vantaan kaupungille 980 henkilön voimin. Vantin liiketoiminta toteutetaan kolmessa eri liiketoimintayksikössä. Vantin ateriapalvelut tekevät vantaalaisille päiväkotilapsille, koululaisille, sekä hoivapalvelujen ja sairaalan asiakkaille n. 800 000 ateriaa kuukaudessa n. 200 eri kohteessa.
Aikaa jäljellä