Etusivu
Kirjaudu sisään
Arki etsii tekijää. Oletko sinä seuraava vanttilainen?
Vantin ammattitaitoiseen ja iloiseen joukkoon haetaan jatkuvasti uusia tekijöitä rakentamaan vantaalaisten arkea sujuvammaksi. Katso avoimet työpaikkamme ja tule meille töihin!
Meillä Vantissa työskentelee noin 1000 alansa ammattilaista, jotka tuottavat ateria-, puhtaus-, kiinteistö-, kuljetus- sekä aula- ja turvapalveluja Vantaan kaupungille. Tarjoamme henkilöstöllemme hyvät työsuhde-edut ja mahdollisuuden itsensä kehittämiseen.
Vantti on Vantaan kaupungin omistama yhtiö, jonka liikevaihto on noin 50 miljoonaa euroa. Vantti toimii inhouse-periaatteella itsenäisenä yhtiönä ja palvelee Vantaan kaupunkikonsernia.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Vartija
Pääset hakemaan tehtävää painamalla sivun alaosassa olevaa JATKA -painiketta.
Tehtävä
Vartija
Sijainnit
Vantaan alue
Haku alkaa
21.7.2020
Haku päättyy
6.9.2020
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työ alkaa
17.8.2020
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Viikkotyöaika
38,25
Työpaikan kuvaus
Vartijaksi Vanttiin?

Vantti hakee Vantaalle vartijoita eri paikallisvartioinnin toimeksiantoihin.

Vartijan tehtäviin kuuluu asiakkaiden neuvonta ja ohjaus, toimipisteessä olevien laitteiden ja ohjelmien käytönopastus, sekä henkilöstön ja omaisuuden suojaamiseen liittyvät turvapalvelut. Tehtävä sisältää myös pienimuotoisia kiinteistönhoitotehtäviä.

Toivotamme tervetulleeksi joukkoomme henkilön, jolla on kehittävä, aktiivinen ja joustava asenne työhönsä ja työympäristöönsä. Arvostamme hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja.

Etsimällämme henkilöllä tulee olla voimassa oleva vartijakortti. Eduksi katsotaan alan tutkinto. Lisäksi tehtävän suorittamisen eduksi on hyvä suullinen suomen kielen taito.

Palkkauksemme perustuu AVAINTA-työehtosopimukseen.

Kiinteistöpalvelujemme perustehtävänä on tuottaa kiinteistöjen ylläpitopalveluja, kuljetuspalveluja sekä aula- ja turvapalveluja kaupungin eri toimialoille. Suuri työnantaja merkitsee varmuutta ja ison työnantajan etuja. Tarjoamme työsuhde-etuina työmatka-,liikunta- ja kulttuurietuja.

Ennen työn aloittamista valitun henkilön tulee esittää hyväksytty työterveyshuollon antama työhöntulotarkastuslausunto sekä oikeusrekisterikeskuksen antama rikostaustaote.

Kiinnostuitko? Hae heti, sillä aloitamme hakemuksien läpikäynnin jo hakuaikana ja täytämme tehtävät sopivien henkilöiden löydyttyä.
Aikaa jäljellä