Etusivu
Kirjaudu sisään
Arki etsii tekijää. Oletko sinä seuraava vanttilainen?
Vantin ammattitaitoiseen ja iloiseen joukkoon haetaan jatkuvasti uusia tekijöitä rakentamaan vantaalaisten arkea sujuvammaksi. Katso avoimet työpaikkamme ja tule meille töihin!
Meillä Vantissa työskentelee noin 1000 alansa ammattilaista, jotka tuottavat ateria-, puhtaus-, kiinteistö-, kuljetus- sekä aula- ja turvapalveluja Vantaan kaupungille. Tarjoamme henkilöstöllemme hyvät työsuhde-edut ja mahdollisuuden itsensä kehittämiseen.
Vantti on Vantaan kaupungin omistama yhtiö, jonka liikevaihto on noin 50 miljoonaa euroa. Vantti toimii inhouse-periaatteella itsenäisenä yhtiönä ja palvelee Vantaan kaupunkikonsernia.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Laitoshuoltaja päiväkotiin Pähkinärinteen alueelle, Puhtauspalvelut
Pääset hakemaan tehtävää painamalla sivun alaosassa olevaa JATKA -painiketta.
Tehtävä
Laitoshuoltaja päiväkotiin
Sijainnit
Myyrmäen alue
Haku alkaa
22.7.2020
Haku päättyy
9.8.2020
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työ alkaa
3.8.2020
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Viikkotyöaika
38,75
Työpaikan kuvaus
Laitoshuoltajaksi Vantin puhtauspalveluihin?

Puhtauspalvelumme huolehtii tilojen siisteydestä. Viihtyisä, terveellinen ja turvallinen ympäristö lisää ihmisten hyvinvointia. Laitoshuoltajana tehtäviisi kuuluu ylläpito- ja perussiivoustehtävien lisäksi tekstiili- ja vaatehuoltotehtäviä kohdekohtaisen sopimuksen mukaisesti.

Toivotamme tervetulleeksi joukkoomme henkilön, jolla on kehittävä, aktiivinen ja joustava asenne työhönsä ja työympäristöönsä. Arvostamme hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja.

Etsimme henkilöä, jolla on siivousalan perus- tai ammattitutkinto tai vähintään vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä. Eduksi katsotaan voimassa oleva siivouskonekortti ja ympäristöpassi. Lisäksi edellytämme vähintään tyydyttävää suomen kielen taitoa.

Suuri työnantaja merkitsee varmuutta ja ison työnantajan etuja. Työntekijöillemme tarjoamme lounasedun, liikunta- ja kulttuuriedun, sekä matkustusedun. Pidämme huolta työntekijöidemme ammattitaidosta ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää itseäsi lukuisilla kouluttautumismahdollisuuksilla.

Kiinnostuitko? Jätä hakemus pian, sillä aloitamme hakemuksien läpikäynnin jo hakuaikana ja täytämme tehtäviä sopivien henkilöiden löydyttyä välittömästi.

Ongelmatilanteissa voit lähettää hakemuksesi myös osoitteella vantti.rekrytointi@vantti.fi
Aikaa jäljellä