Etusivu
Kirjaudu sisään
Arki etsii tekijää. Oletko sinä seuraava vanttilainen?
Vantin ammattitaitoiseen ja iloiseen joukkoon haetaan jatkuvasti uusia tekijöitä rakentamaan vantaalaisten arkea sujuvammaksi. Katso avoimet työpaikkamme ja tule meille töihin!
Meillä Vantissa työskentelee noin 1000 alansa ammattilaista, jotka tuottavat ateria-, puhtaus-, kiinteistö-, kuljetus- sekä aula- ja turvapalveluja Vantaan kaupungille. Tarjoamme henkilöstöllemme hyvät työsuhde-edut ja mahdollisuuden itsensä kehittämiseen.
Vantti on Vantaan kaupungin omistama yhtiö, jonka liikevaihto on noin 50 miljoonaa euroa. Vantti toimii inhouse-periaatteella itsenäisenä yhtiönä ja palvelee Vantaan kaupunkikonsernia.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Ruokapalveluesimies Vaskivuoren lukio
Pääset hakemaan tehtävää painamalla sivun alaosassa olevaa JATKA -painiketta.
Tehtävä
Ruokapalveluesimies Vaskivuoren lukio
Sijainnit
Myyrmäen alue
Haku alkaa
14.9.2020
Haku päättyy
4.10.2020
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työ alkaa
5.10.2020
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Viikkotyöaika
38,25
Työpaikan kuvaus
Arki etsii tekijää
Ruokapalvelu-esimieheksi Vantin ateriapalveluihin?

Vantin ateriapalvelut tuottavat noin 40 000 ruoka-annosta päivittäin 400 ammattilaisen voimin. Asiakkaitamme ovat päiväkodit, koulut, vanhainkodit ja palvelutalot sekä Katriinan sairaala.

Ruokapalveluesimiehenä vastaat valmistuskeittiösi päivittäisen toiminnan tuloksekkaasta johtamisesta, palvelutuotannon suunnittelusta ja sujuvuudesta sekä toimit useammasta palvelukeittiöistä muodostuvan tiimisi esimiehenä. Tehtäviisi kuuluu myös keittiötöihin osallistuminen, ruoanvalmistus ja asiakaspalvelu.

Toivotamme tervetulleeksi joukkoomme henkilön, jolla on kehittävä, joustava ja aktiivinen asenne työhönsä ja työympäristöönsä. Yksi vahvuuksistasi on hyvä organisointikyky. Arvostamme hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja asiakassuhdetaitoja.

Etsimme henkilöä, jolla on tehtävään soveltuva esimiestutkinto, esimerkiksi amk restonomi tai opistoasteinen esimiestutkinto. Arvostamme työkokemusta vastaavista tehtävistä. Menestyminen työssä edellyttää tietoteknistä osaamista sekä hyvää suullista- ja kirjallista suomen kielen taitoa. Tuotannonohjausjärjestelmän käyttökokemus katsotaan eduksi.

Suuri työnantaja merkitsee varmuutta ja ison työantajan etuja. Työntekijöillemme tarjoamme lounasedun, liikunta- ja kulttuuriedun, sekä matkustusedun. Pidämme huolta työntekijöidemme ammattitaidosta tarjoamalla erilaisia kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia.

Kiinnostuitko tästä tehtävästä? Mahtavaa!
Jätä hakemus pian, sillä aloitamme hakemuksien läpikäynnin jo hakuaikana ja täytämme tehtävän sopivien henkilöiden löydyttyä.

Ongelmatilanteissa voit lähettää hakemuksesi myös osoitteella vantti.rekrytointi@vantti.fi
Aikaa jäljellä