Etusivu
Kirjaudu sisään
Arki etsii tekijää. Oletko sinä seuraava vanttilainen?
Vantin ammattitaitoiseen ja iloiseen joukkoon haetaan jatkuvasti uusia tekijöitä rakentamaan vantaalaisten arkea sujuvammaksi. Katso avoimet työpaikkamme ja tule meille töihin!
Meillä Vantissa työskentelee noin 1000 alansa ammattilaista, jotka tuottavat ateria-, puhtaus-, kiinteistö-, kuljetus- sekä aula- ja turvapalveluja Vantaan kaupungille. Tarjoamme henkilöstöllemme hyvät työsuhde-edut ja mahdollisuuden itsensä kehittämiseen.
Vantti on Vantaan kaupungin omistama yhtiö, jonka liikevaihto on noin 50 miljoonaa euroa. Vantti toimii inhouse-periaatteella itsenäisenä yhtiönä ja palvelee Vantaan kaupunkikonsernia.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Kokki, Lumo
Pääset hakemaan tehtävää painamalla sivun alaosassa olevaa JATKA -painiketta.
Tehtävä
Kokki, Lumo
Sijainnit
Korson alue
Haku alkaa
5.10.2020
Haku päättyy
25.10.2020
Työsuhdemuoto
Määräaikainen
Työ alkaa
7.12.2020
Työ päättyy
30.9.2021
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Viikkotyöaika
38,45
Työpaikan kuvaus
Arki etsii tekijää

Kokiksi Vantin ateriapalveluihin?

Vantin ateriapalvelut tuottavat noin 40 000 ruoka-annosta päivittäin 400 ammattilaisen voimin. Asiakkaitamme ovat päiväkodit, koulut, vanhainkodit ja palvelutalot sekä Katriinan sairaala.

Kokkina hallitset taloudellisen ruoanvalmistuksen sekä tunnet erityisruokavaliot. Tehtäviisi kuuluu astiahuolto, omavalvonta, tavarantilaukset, asiakaspalvelu sekä reseptiikan kehittäminen.

Toivotamme tervetulleeksi joukkoomme henkilön, jolla on kehittävä, joustava ja aktiivinen asenne työhönsä ja työympäristöönsä. Arvostamme hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja asiakassuhdetaitoja sekä Aromi-järjestelmän tuntemusta.

Etsimällämme henkilöllä on kokin ammattitutkinto sekä hygieniapassi. Arvostamme työkokemusta vastaavista tehtävistä. Menestyminen työssä edellyttää tietoteknistä osaamista sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Suuri työnantaja merkitsee varmuutta ja ison työantajan etuja. Työntekijöillemme tarjoamme lounasedun, liikunta- ja kulttuuriedun, sekä matkustusedun. Pidämme huolta työntekijöidemme ammattitaidosta tarjoamalla erilaisia kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia.

Kiinnostuitko tästä tehtävästä? Mahtavaa!

Jätä hakemus pian, sillä aloitamme hakemuksien läpikäynnin jo hakuaikana ja täytämme tehtävän sopivien henkilöiden löydyttyä.

Ongelmatilanteissa voit lähettää hakemuksesi myös osoitteella vantti.rekrytointi@vantti.fi
Aikaa jäljellä